Verhuur een Grijs / Witte Rolls Royce Phantom voor een luxueus vleugje elegantie.

De grijs / witte Rolls Royce Phantom is ideaal om elegantie en prestige toe te voegen aan elk evenement. Boek het nu!

Grijs / witte Rolls Royce Phantom VII

De Phantom is de ultieme auto voor de machtigen en een geweldige optie voor Rolls Royce autoverhuur. De vloeren zijn zo ontworpen dat ze vlak zijn, zodat u nooit hoeft te bukken om op de stoep te stappen, en u rechtop, waardig en altijd krachtig kunt blijven staan, waar u ook bent. De Phantom biedt ultiem comfort en de achterbank is comfortabel voor alle soorten activiteiten.

Gegevensblad

De Rolls Royce Phantom VII (2009) wordt aangedreven door een atmosferische twaalfcilinder V-twin voorin die een maximumkoppel van 720 Nm ontwikkelt vanaf 3.500 tpm en een maximumvermogen van 460 pk bij 5.350 tpm dat via een automatische zesversnellingsbak op de 21-inch achterwielen wordt overgebracht.

Maximaal vermogen
460 pk (338 kW) bij 5350 tpm (maximumsnelheid 5600 tpm)

Maximale snelheid

De 460 pk sterke Rolls-Royce Phantom VII kan maximaal 240 km/u halen.

Maximaal koppel
720 Nm (73,4 mkg) bij 3500 tpm (~ 359 pk)

Verhoudingen: 68 pk/L (50 kW/L) - 107 Nm/L

Ideaal voor alle soorten evenementen

Zakelijke Bijeenkomst

Uw Trouwdag

Een Uitzonderlijke Verjaardag

Al uw Andere Evenementen

Een prestigieuze auto voor ultiem comfort!

Ontdek onze andere modellen

PHANTOM BLACK

De Phantom is de ultieme auto voor de machtigen en een uitstekende optie voor Rolls Royce autoverhuur. De Phantom biedt het ultieme comfort en de achterbank is comfortabel voor elke activiteit.

GHOST BLACK

De Rolls Royce Ghost is ontworpen om aan al uw wensen te voldoen en dromen waar te maken die u nooit voor mogelijk had gehouden. Wij bevelen het ten zeerste aan voor uw zakelijke bijeenkomsten. U kunt nu een Rolls Royce Ghost huren om dit beroemde merk te ontdekken.

Klanttevredenheid is een Gouden Regel!

Een onvergetelijke ervaring, ongeëvenaard professionalisme, succesvolle evenementen, wij weten wat onze klanten willen en doen er alles aan om hen een onberispelijke herinnering te bezorgen.

|

★★★★★

Ik gebruikte Rolls Royce Huren voor mijn bruiloft, ze lieten me voelen als een koningin! Mijn man en ik zijn zeer tevreden over de service, de chauffeur was zo aardig en professioneel, we bevelen jullie ten zeerste aan!

Sofia N.

|

★★★★★

Professionaliteit, efficiëntie en snelheid! Ik maakte een last-minute reservering voor een echt belangrijke vergadering voor mijn bedrijf, Rolls Royce Huren was in staat om heel snel een oplossing te vinden, bedankt!!

Anthony Y.

|

★★★★★

Uitstekend! Ik had een ongelooflijke avond in uw Rolls Royce, het was zo comfortabel, luxe en de service was onberispelijk. Het goede humeur en de vriendelijkheid van de chauffeur waren de kers op de taart.

Sébastien C.

Verhuur uw Rolls Royce overal in België

Waar u ook bent, u beleeft een onvergetelijke ervaring met Rolls Royce Rentals, wij komen tot bij u in alle Belgische steden!

Nog snellere service in de grootste steden:

Antwerpen · Aarlen · Brugge · Brussel · Charleroi · Gent · Hasselt · Knokke · Leuven · Ottignies-Louvain-la-Neuve · Luik · Bergen · Namen · Nijvel · Oostende · Waver

Gecertificeerde Chauffeurs

Uitzonderlijke verhuur

Overal in België

Betaalbare Tarieven

Reserveringsaanvraag

Vertel ons meer over uw wensen, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden om aan uw verwachtingen te voldoen.

Avenue Louise 54
1050 Brussel

info@locationrollsroyce.com

BE 0699.817.683

Rolls Royce Huren is een dienst waarmee u een Rolls Royce met chauffeur kunt huren voor elke gebeurtenis in uw leven. Geniet van de luxe en het comfort van onze voertuigen!

Reserveer nu