Verhuur de Rolls Royce Ghost voor al uw belangrijkste vergaderingen!

De Rolls Royce Ghost is ontworpen om aan al uw wensen te voldoen en dromen waar te maken die u nooit voor mogelijk had gehouden. Het is ideaal voor al uw zakelijke bijeenkomsten.

Rolls Royce Ghost

Rolls-Royce heeft de Ghost familie aan de wereld voorgesteld als broer en zus van de Phantom. De Ghost neemt de ongebreidelde luxe van de Phantom en maakt het een beetje sneller. De Rolls Royce Ghost is iets kleiner dan de Phantom, zodat hij snelheden van 154 mph kan bereiken en in minder dan 5 seconden van nul naar 60 mph kan accelereren.

Zwarte Rolls Royce Ghost huren

Gegevensblad

De Rolls Royce Ghost wordt aangedreven door een supercharged twaalfcilindermotor in lengterichting die een maximumkoppel van 780 Nm vanaf 1500 t/min ontwikkelt en een maximumvermogen van 570 pk bij 5250 t/min dat via een automatische versnellingsbak met 8 versnellingen op de 20-inch achterwielen wordt overgebracht.

Maximaal vermogen
570 pk (419 kW) bij 5250 tpm (max. toerental 6000 tpm)

Maximale snelheid

De Rolls Royce Ghost 570 pk is berekend op maximaal 250 km/u.

Maximaal koppel

780 Nm (79,5 mkg) bij 1500 tpm (~ 167 pk)

Verhoudingen

86 pk/L (64 kW/L) – 118 Nm/L

Ideaal voor alle soorten evenementen

Zakelijke Bijeenkomst

Uw Trouwdag

Een Uitzonderlijke Verjaardag

Al uw Andere Evenementen

Een prestigieuze auto voor ultiem comfort!

Ontdek onze andere modellen

PHANTOM BLACK

De Phantom is de ultieme auto voor de machtigen en een uitstekende optie voor Rolls Royce autoverhuur. De Phantom biedt het ultieme comfort en de achterbank is comfortabel voor elke activiteit.

PHANTOM GREY / WHITE

De Phantom is de ultieme auto voor de machtigen en een geweldige optie voor Rolls Royce autoverhuur. De Grey Phantom of White Phantom is een geweldige keuze voor een vleugje elegantie of voor uw trouwdag!

Klanttevredenheid is een gouden regel!

Een onvergetelijke ervaring, ongeëvenaard professionalisme, succesvolle evenementen, wij weten wat onze klanten willen en doen er alles aan om hen een onberispelijke herinnering te bezorgen.

|

★★★★★

Ik gebruikte Rolls Royce Rentals voor mijn bruiloft, ze lieten me voelen als een koningin! Mijn man en ik zijn zeer tevreden over de service, de chauffeur was zo aardig en professioneel, we bevelen jullie ten zeerste aan!

Sofia N.

|

★★★★★

Professionaliteit, efficiëntie en snelheid! Ik maakte een last minute reservering voor een echt belangrijke vergadering voor mijn bedrijf, Rolls Royce Rental was in staat om heel snel een oplossing te vinden, bedankt!!

Anthony Y.

|

★★★★★

Uitstekend! Ik had een ongelooflijke avond in uw Rolls Royce, het was zo comfortabel, luxe en de service was onberispelijk. Het goede humeur en de vriendelijkheid van de chauffeur waren de kers op de taart.

Sébastien C.

Verhuur uw Rolls Royce overal in België

Waar u ook bent, u beleeft een onvergetelijke ervaring met Rolls Royce Rentals, wij komen tot bij u in alle Belgische steden!

Nog snellere service in de grootste steden:

Antwerpen · Aarlen · Brugge · Brussel · Charleroi · Gent · Hasselt · Knokke · Leuven · Ottignies-Louvain-la-Neuve · Luik · Bergen · Namen · Nijvel · Oostende · Waver

Gecertificeerde Chauffeurs

Uitzonderlijke verhuur

Overal in België

Betaalbare tarieven

Reserveringsaanvraag

Vertel ons meer over uw wensen, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden om aan uw verwachtingen te voldoen.

Avenue Louise 54
1050 Brussel

info@locationrollsroyce.com

BE 0699.817.683

Rolls Royce Huren is een dienst waarmee u een Rolls Royce met chauffeur kunt huren voor elke gebeurtenis in uw leven. Geniet van de luxe en het comfort van onze voertuigen!

Reserveer nu